99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Racereport Sidecarcross of Nations Gueugnon (FR) 2016

Willemsen/van der Putten samen met team Nederland tweede in sidecarcross of nations

Daniel Willemsen en Siebe van der Putten zijn in het Franse Dardon Gueugnon met team Nederland op een tweede plaats geeindigd in de sidecarcross of nations. ‘’Team Belgie was in de breedte sterker dan ons en daarom ben ik blij met deze tweede plaats’’, vertelt Daniel Willemsen.

Willemsen reed in deze wedstrijd voor de eerste keer met Siebe van der Putten, die normaal bij Gert van Werven in de bak staat. Samen deden ze er alles aan om zo hoog mogelijk te scoren en wisten als zesde en tiende over de finish te komen. ‘’Siebe had het zwaar maar hij heeft zich kranig geweerd. Ik ben niet helemaal tot het uiterste gegaan maar we hebben gestreden voor wat we waard waren’’.

Omdat gebroeders Bax hun beide manches wisten te winnen en Hermans/van Gaalen ook goed scoorden, eindigde Team Nederland op een verdiende tweede plaats.

Voor Willemsen zit het seizoen er nu op. Momenteel is hij volop in onderhandeling voor 2017 en wanneer de definitieve plannen bekend zijn, zal dit middels een persbericht naar buiten worden gebracht.

Landenklassement:
1 Belgie 13 Pnt
2 Nederland 20 Pnt
3 Tsjechie 23 Pnt
4 Engeland 38 Pnt
5 Letland 43 Pnt

 

Chernivtsy , Ukraïne zaterdag 05 mei 2018
Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

wim bastiaansen

hallo daan

ik hoorde dat het niet goed...

wim bastiaansen

hallo daan

ik hoorde dat het niet goed...

Meer berichten
Team Willemsen © 2018