99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniël Willemsen en Robbie Bax ook in 2018 aan elkaars zijde

Daniël Willemsen en Robbie Bax hebben besloten om ook in 2018 samen verder te gaan. ‘’We willen er nog een keer echt voor gaan. Dit jaar hebben we wat tegenslag gekend maar we hebben de snelheid om te kunnen winnen,’’ vertelt een gemotiveerde Robbie Bax.

De samenwerking tussen beiden lopen gesmeerd en dit heeft er dit jaar al meerdere keren voor gezorgd dat ze Grand Prix’s wisten te winnen. Momenteel staan ze derde in de tussenstand om het wereldkampioenschap met een achterstand van 46 punten op het leidende duo. ‘’We hebben dit jaar een aantal keren pech gehad want anders hadden we heel dichtbij de koppositie gestaan. Robbie en ik voelen elkaar beter aan dan ooit tevoren en ik ben dan ook blij dat we er samen volgend jaar nog een keer voor willen gaan,’’ vertelt Daniel Willemsen.

Er staan dit jaar nog drie wedstrijden om het wereldkampioenschap op het programma met de laatste in Markelo. 46 punten is een behoorlijk gat en daardoor kunnen Daniel en Robbie niet meer doen dan in alle zes de manches hun uiterste beste doen. ‘’We moeten gewoon in alle manches alles geven en proberen zoveel mogelijk punten te pakken. Er gebeurd dit jaar veel en iemand is pas kampioen wanneer de finishvlag voor de laatste keer gevallen is. Wij gaan ons best doen en dan zien we aan het einde van het kampioenschap waar we staan,’’ vertelt Robbie.

Aankomend weekend zullen Willemsen/Bax van start gaan in de twaalfde wedstrijd om het wereldkampioenschap in het Zwitserse Roggenburg. Dit is een harde baan met veel losse stenen, waar veel van de techniek van de combinatie gevraagd gaat worden.

Foto: Albert Schreuder

 

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

Rob Koster

Beste Daniel en Robbie Wat een pech wens jullie b...

Glöß Robby

Hallo Team Willemsen,
ich habe mich gewunder...

Meer berichten
Team Willemsen © 2018