99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Willemsen/Rostingt kennen moeilijke Grand Prix van Spanje

WK Zijspancross

Willemsen/Rostingt kennen moeilijke tweede Grand Prix in Spanje

De zijspancombinatie Willemsen/Rostingt heeft een moeilijke tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap zijspancross in het Spaanse Talavera de la Reina gekend. Dit kwam hoofdzakelijk omdat ze in beide manches vanaf de tweede startrij moesten starten.

Op zaterdag kregen ze in de kwalificatieheat een tegenslag te verwerken. Ze vochten zich van ver terug naar een derde plaats totdat ze in de slotfase te kampen kregen met een kapot wiel waardoor ze het tempo moesten laten zakken. Ze wisten zich nog te kwalificeren maar wel betekende dit dat ze in beide manches op zondag vanaf de tweede startrij moesten starten.

In de eerste manche mengden ze zich in een strijdend groepje en wisten op een negende plaats over de finish te komen. In de tweede manche hadden ze het moeilijker. Het liep allemaal niet lekker waardoor ze teleurgesteld op een vijftiende plaats over de finish kwamen.

In de tussenstand om het wereldkampioenschap staan ze na twee wedstrijden op een vierde plaats. Aankomend weekend staat de Nederlandse Grand Prix in Oldebroek op het programma. Hier zullen Willemsen en Rostingt de opgelopen schade proberen goed te maken.

Tussenstand wereldkampioenschap Zijspancross:
1 Vanluchene/van den Bogaart 80 Pnt
2 Bax/Stupelis 80 Pnt
3 Hermans/Musset 72 Pnt
4 Willemsen/Rostingt 64 Pnt
5 Sanders/Kunnas 58 Pnt

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

Johan de Vries

Beste Daniel, hier heb ik van gedroomd weer ouder...

Gerrit Kranenberg

Hallo Daan, Zien wij "Der K├Ânig von Bessenbach...

Meer berichten
Team Willemsen © 2019