WILLEMSEN TECHNIEK

WILLEMSEN TECHNIEK WILLEMSEN
SIDECAR PRODUCTS
 

Sinds ik in 2003 ben begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam Willemsen Techniek is mijn bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een allround onderneming wat van vele markten thuis is.
Aanvankelijk werkte ik via onderaanneming in het onderhoud van onder andere de papierindustrie. Daar werd me één ding al direct duidelijk, wil je aan de slag blijven dan zul je in de eerste plaats de klant tevreden moeten houden door betrouwbaar te werken en  eerste klas kwaliteit te leveren.
Doe je dat niet dan ben je meteen bedankt. 
Enkele jaren later kreeg ik de beschikking over een goede en moderne werkplaats en kon ik mijn activiteiten aanzienlijk gaan uitbreiden. Vanaf dat moment kon ik ook voldoen aan de vraag voor allerhande constructiewerk in aluminium en RVS staal. Mijn specialismen zijn draai- en freeswerk,constructiewerk,  buigwerk van buizen en lassen van aluminium, RVS en staal, maken van diverse metalen prototypes.  
Mede door mijn deelname aan de Dakar rally ben ik me ook gaan ontplooien op het gebied van de enduro sport. Inmiddels ben ik ook daarin geheel thuis en kan men bij ons terecht voor het ombouwen en prepareren van enduro motoren naar rally motoren en het vervaardigen van specifieke onderdelen zoals aluminium cockpits, watertanks etc.
Daarnaast doe ik ook het onderhoud van motoren voor enduro, rally en cross. Om de klant zo goed mogelijk te bedienen beschik ik over een magazijn met motoronderdelen en heb ik het importeurschap van MEFO off-road, , DC chains, Neken handlebars, Haanwheels en Zabel motorblokken voor zijspancross. Stuk voor stuk topproducten die garant staan voor maximale betrouwbaarheid.  

Als laatste is daar eind vorig jaar de productie van WSP sidecars aan toegevoegd. WSP sidecars is een aantal jaren geleden door mijn vader opgericht en vanaf dit jaar heb ik zelf de productie daarvan overgenomen. Vijfentwintig jaren zijspancross en zeven wereldtitels zijn verwerkt in de nieuwste frames en inmiddels hebben klanten uit geheel Europa en de USA ons weten te vinden. De beste teams uit Nederland, België, Letland, Rusland, Oekraïne, Duitsland en Zwitserland rijden met en WSP en momenteel staan twee WSP teams bij de eerste vier in het WK. 
 

Reeds nu zijn we bezig met het nieuwe 2011 model waarin de laatste ontwikkelingen zijn verwerkt. In samenwerking met Reiger racing suspension zijn we bezig om de kwaliteit  van het rijwielgedeelte naar een nog hoger niveau te brengen Na de zomervakantie moet het 2011 model klaar zijn.
Mochten er geïnteresseerde teams zijn voor een testrit op onze nieuwe motor, maak dan een afspraak met WSP sidecars, info@teamwillemsen.com 


Willemsen Techniek.
 Webdesign: HPU internet services