99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniel Willemsen is weer thuis na vervelend ongeval in Duitsland

Daniel Willemsen is weer thuis na zijn vervelende ongeval in de kwalificatieheat van de Grand Prix van Duitsland. De tienvoudig wereldkampioen sprong in de kwalificatieheat achterop een stil gevallen rijder en kwam hierbij heel hard met zijn hoofd in aanraking met het stuur. Hierbij brak Daniel zijn kaak op acht plaatsen en Peter Beunk liep hierbij verschillende snijwonden op.

"Ik wist gelijk dat het foute boel was. Opdat moment ging er van alles door me heen en al snel realiseerde ik mij dat de droom om nog een keer wereldkampioen te worden gevlogen was": vertelt een teleurgestelde Daniel Willemsen.

Willemsen is op zondag geopereerd en heeft vervolgens onder toezicht gestaan van de dokters in het ziekenhuis. Gelukkig kwam vanochtend het verlossende woord dat hij naar huis mocht. "Heerlijk om weer thuis te zijn. Eerst maar eens rustig herstellen en week voor week bekijken hoe het vooruit gaat. Wanneer ik terug zal keren in de wedstrijden hangt af van hoe goed en snel alles hersteld. Ik heb mentaal ook een flinke dreun gehad maar de vele berichten van de fans doen me goed en ik ben ze daar heel dankbaar voor".

Het materiaal van Daniel zal niet stil komen te staan want aankomend zullen de gebroeders Bax op het zijspan van Daniel rijden in de Grand Prix van Valkenswaard. "Ik gun Etienne en Robbie betere resultaten dan dat ze tot nu toe hebben weten te behalen dit seizoen. Nu ikzelf niet kan rijden zie ik niets liever dan dat hun voor een stunt zorgen in onze thuis Grand Prix zodat ook WSP Racing op deze manier vooraan meedoet."

In de komende weken zullen we jullie goed op de hoogte houden over het herstel van Daniel.

 

Photocredits: Albert Schreuder

Chernivtsy , Ukraïne zaterdag 05 mei 2018
Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

wim bastiaansen

hallo daan

ik hoorde dat het niet goed...

wim bastiaansen

hallo daan

ik hoorde dat het niet goed...

Meer berichten
Team Willemsen © 2018