99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Eerste zege in 2020 voor Team Willemsen

Zijspan seizoensopener Eersel

Daniel Willemsen en Kaspars Stupelis hebben de zijspan seizoensopener in Eersel weten te winnen. De ervaren combinatie, die pas net weer met het zijspan aan het trainen is, hadden het vertrouwde gevoel al snel te pakken en wisten beide manches naar hun hand te zetten.

Ondanks het onstuimige weer en de vele regenval op de dagen voorafgaande aan de wedstrijd, lag het circuit er goed geprepareerd bij. Voor Daniel en Kaspars was dit sinds vele jaren weer de eerste keer dat ze samen een wedstrijd reden waardoor het vooral zaak was om aan elkaar te wennen en wedstrijdritme op te doen.

Een goede start in beide manches zorgde ervoor dat Willemsen beide keren al snel de leiding in de wedstrijd in handen had. Met een strak tempo gingen ze rond over het circuit en wisten de concurrentie in zowel de eerste als de tweede manche achter zich te houden.

Met een dubbele mancheoverwinning wonnen Daniel en Kaspars het dagklassement in Eersel. In de komende dagen zet Team Willemsen haar voorbereiding op de eerste wedstrijd om de Dutch Sidecar Masters in St. Isidorushoeve op 1 maart verder.

Daguitslag zijspan seizoensopener Eersel:
1 Willemsen/Stupelis 50 Pnt
2 Keuben/Beleckas 40 Pnt
3 Wijers/van de Wiel 38 Pnt
4 Leferink/Veldman 31 Pnt
5 Matthys/Debruyne 28 Pnt

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024