99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Team Willemsen pakt ONK Zijspancross titel 2020

ONK Eindstand

Team Willemsen verzekerd zich van Open Nederlandse titel zijspancross

Team Willemsen heeft vandaag te horen gekregen dat ze Open Nederlands Kampioen Zijspancross 2020 zijn geworden. Er stond nog een wedstrijd gepland op 24 oktober in Oldebroek maar door de aangescherpte corona maatregelen zal deze wedstrijd niet door gaan. Voor Team Willemsen betekende dit dat ze de titel binnen hebben weten te halen.

Daniel en Robbie Bax reden een sterk kampioenschap waarin ze twee van de drie wedstrijden hebben weten te winnen. In de wedstrijd die ze niet wonnen, wisten ze de schade met een tweede plaats te beperken. Met een voorsprong van 20 punten op Vanluchene/van den Bogaart wisten ze de titel veilig te stellen.

Voor Daniel is dit een extra mooie titel omdat hij hiermee naast zijn tien wereldtitels nu ook tien Nederlandse titels heeft. Voor bakkenist Robbie is dit zijn eerste Open Nederlandse titel bij de inters!

Commentaar Daniel Willemsen: ‘’Het is voor ons allemaal een vreemd seizoen geweest. Gelukkig konden we toch nog een kampioenschap in Nederland rijden en hier zijn we vol voor gegaan. Bijna alle sterke combinaties stonden hier aan de start en om dan kampioen te worden voelt goed. Ik wil Robbie Bax heel erg bedanken dat we nog eens samen konden knallen en dit succes hebben weten te behalen. Daarnaast ook een groot woord van dank naar mijn sponsors en het team die er altijd waren om het materiaal tip top in orde te brengen. Op naar volgend jaar!’’

Eindstand Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross:

1 Willemsen/Bax 140 Pnt
2 Vanluchene/van den Bogaart 120 Pnt
3 Bax/Musset 106 Pnt
4 Hermans/Janssens 105 Pnt
5 Keuben/Beleckas 91 Pnt

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024