99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Actuele Ontwikkelingen bij Team Willemsen

Actuele ontwikkelingen team Willemsen

In het afgelopen seizoen heeft Daniel in September een nieuwe kruisband gekregen van de cross dokter GJ van Norel, het verwachte herstel zou tot begin 2015 duren, gelukkig mocht er in december alweer lekker aan de conditie gewerkt worden maar tijdstip van volledig herstel was onduidelijk.
Daarom was het ook lastig om met een degelijk aanvalsplan naar buiten toe toe te treden voor het seizoen 2015, op dit moment mag er gezegd worden dat zowel Robbie Bax als Daniel voor de volle 100% aan het werk zijn om volledig fit aan een nieuw seizoen te kunnen beginnen.

Inmiddels is de motor bijna gereed om te kunnen beginnen met de eerste meters in 2015 en al op 8 februari is de traditionele seizoen opener in Reusel waar dit jaar een internationaal gezelschap aan GP coureurs word verwacht.

Doordat we later zijn opgestart als andere jaren is het nu bijzonder lastig om het komende seizoen finacieel rond te krijgen. De huidige GP kalender telt 5 GP’s meer als in 2014 wat het kostenplaatje meer omhoog schroeft, waardoor het nog niet zeker is of we als team aan alle GP’s kunnen deelnemen.
Misschien kent u iemand in uw omgeving die interesse heeft om het team te onder steunen, in materiaal of financiele vorm, graag kom ik persoonlijk bij u langs om toe te lichten wat de tegenprestaties kunnen zijn.

Vriendelijke groet,
Daniel Willemsen

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024