99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniel Willemsen pakt podiumplaats in ONK Zijspancross in Markelo

Daniel Willemsen heeft het Open Nederlands Kampioenschap Zijspancross sterk af weten te sluiten in Markelo. Willemsen wist met zijn gelegenheidsbakkenist Luc Rostingt derde te worden in het dagklassement. "In het midden van de week was het nog onduidelijk of ik hier zou kunnen rijden en om dan vandaag toch op het podium te komen is geweldig", vertelt een blije Daniel Willemsen.

Pas op donderdag wist Daniel dat hij met de Fransman Luc Rostingt aan de start zou komen. Op zaterdag kwam hij aan in Nederland en zonder enige voorbereiding begonnen ze vandaag aan de dag. "Op zaterdag heeft hij 1000 kilometer gereden om hier te komen. Daarnaast is hij het tempo wat wij rijden niet gewend en daarom was het afzien voor hem".

Ondanks dat ze geen enkele voorbereiding hebben gehad, wisten ze met een 4-3 in de manches toch derde te worden in het dagklassement. In de tweede manche reden ze in de beginfase op een goede tweede plaats maar moesten toen iets gas terug nemen waardoor ze derde werden. "Het circuit lag er heel zwaar bij vandaag, zoals we van Markelo gewend zijn. We hebben gepresteerd naar onze mogelijkheden en kijken uit naar volgend weekend".

Volgend weekend staat voor Willemsen de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap op het programma in het Duitse Rudersberg.

voor Foto's klik hier...

Foto's:  Albert Schreuder Sidecarcrosspictures.nl

 

Uitslag Eerste manche:
1) Bax - Bax
2) Hendrickx - v.d. Bogaart
3) Hermans - van Gaalen
4) Willemsen - Rostingt
5) Adriaenssen - Daiders

Uitslag tweede manche
1) Bax - Bax
2) Hermans - van Gaalen
3) Willemsen - Rostingt
4) Adriaenssen - Daiders
5) van Werven - v.d Putten

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2022