99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniël Willemsen start met Dion Rietman in 2021

Plannen 2021

Daniel Willemsen heeft voor seizoen 2021 een overeenkomst gesloten met Dion Rietman. Willemsen is er klaar voor om er nog een jaar tegenaan te gaan en heeft hiervoor met Rietman een goede bakkenist gevonden!

De tienvoudig wereldkampioen heeft een sterke winter achter de rug en zal in de komende weken samen met Rietman op het zijspan stappen om de motortraining op te pakken. Willemsen-Bax wisten vorig jaar de tiende Nederlandse titel te pakken , dit jaar gaan de mannen ervoor om deze titel te verdedigen. Naast de Dutch Sidecar Masters zal de combinatie ook uitkomen in het volledige wereldkampioenschap en diverse Inter wedstrijden

‘’Ik heb er echt weer zin in. Er is vorig jaar tot nu natuurlijk nauwelijks gereden en dat maakt me gretig. Ook is dat voor mij een teken dat ik er nog niet mee wil stoppen. Met Dion heb ik een goede Nederlandse bakkenist gevonden waarmee ik regelmatig kan gaan trainen. Voor mij werkt dit fijn omdat we zo naar de juiste vorm kunnen groeien. Ik heb veel vertrouwen in hem en in het vaste team rondom mij zodat we nog een jaar kunnen knallen,’’ vertelt Daniel.

Willemsen-Rietman zullen in de komende weken hun voorbereiding op het seizoen verder zetten en zullen er klaar voor zijn wanneer het starthek voor de eerste keer zal vallen!

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024