99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniel Willemsen maakt WK seizoen af met Nicolas Musset

Daniel Willemsen zal de laatste twee wedstrijden om het wereldkampioenschap zijspancross rijden met de Fransman Nicolas Musset. Door de hoofdblessure van zijn vaste bakkenist, Peter Beunk, heeft Willemsen de laatste twee Grand Prix’s in Letland en Estland met Harald Kurpnieks gereden en zal in de wedstrijden van Zwitserland en Duitsland met Nicolas Musset aantreden.

‘’Nicolas behoort tot de beste bakkenisten van de wereld. Ik ben blij dat ik het seizoen met hem af kan maken. Ondanks dat hij over hele goede kwaliteiten beschikt, ga ik mijzelf niet teveel druk op leggen. We gaan ons best doen en proberen zo hoog mogelijk te scoren’’, vertelt Daniel Willemsen.

Nicolas Musset is normaal de bakkenist van Valentin Giraud. Vorig jaar werden ze achter Bax/Stupelis tweede in het wereldkampioenschap en dit jaar waren ze aan het strijden om de koppositie in het wereldkampioenschap. Een zware knieblessure van Giraud gooide echter roet in het eten en omdat hij geopereerd moest worden, betekende dit het einde van het seizoen.

Voor aanvang van de voorlaatste Grand Prix in het Zwitserse Roggenburg dit weekend staat Willemsen op een zevende plaats in de tussenstand, slechts twee punten achter de zesde combinatie. Normaal gesproken moeten ze deze positie over kunnen nemen.

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024