99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Daniel Willemsen nieuwe leider in de Dutch Sidecar Masters

Dutch Sidecar Masters

Team Willemsen heeft de leiding in de tussenstand om de Dutch Sidecar Masters in handen genomen. In zowel de eerste als de tweede manche reed de combinatie lange tijd aan de leiding. In de eerste manche kwamen ze net iets tekort waardoor ze tweede werden maar in de tweede manche klaarden ze de klus en wonnen de manche.

 

 

In de training verkenden ze het circuit en bouwden hun snelheid gedurende de sessie verder uit. Dit resulteerde in een vierde tijd waarmee een goede plaats achter het starthek gezocht kon worden. Na een goede reactie was het Willemsen die in de eerste manche als leider de eerste bocht in dook. Lang hield hij goed stand op de eerste plaats en wist een strijdend groepje achter zich te houden. Echter met nog een aantal ronden te gaan moest hij de koppositie afstaan en finishte als tweede.

 

Ook in de tweede manche was het Willemsen die er na de start als een haas vandoor ging. Ondertussen was het circuit zeer zwaar geworden en hier voelde Willemsen zich goed op thuis. In het midden van de manche moest hij de koppositie even uit handen geven maar door een fout van Hermans kreeg hij de eerste plaats terug in handen. Willemsen hield het tempo strak tot in de slotfase en wist VanLuchene en Veldman achter zich te houden.

 

Met een 2-1 in de manches won Willemsen het dagklassement in Varsseveld en is hiermee de nieuwe leider geworden in de Dutch Sidecar Masters! Zijn voorsprong op de tweede combinatie bedraagt 15 punten. Over twee weken staat voor Team Willemsen de eerste Grand Prix van het seizoen op het programma in Lommel.

 

Daguitslag Dutch Sidecar Masters in Varsseveld:
1 Willemsen/Rostingt 47 Pnt
2 Vanluchene/van den Bogaart 40 Pnt
3 Veldman/Janssen 40 Pnt
4 Giraud/Haller 32 Pnt
5 Hermans/Musset 31 Pnt

 

Tussenstand Dutch Sidecar Masters:
1 Willemsen/Rostingt 91 Pnt
2 Vanluchene/van den Bogaart 76 Pnt
3 Veldman/Janssen 76 Pnt
4 Bax/Stupelis 70 Pnt
5 Hermans/Musset 56 Pnt

Lichtenvoorde zaterdag 18 juli 2020
Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

Johan de Vries

Beste Daniel, hier heb ik van gedroomd weer ouder...

Gerrit Kranenberg

Hallo Daan, Zien wij "Der K├Ânig von Bessenbach...

Meer berichten
Team Willemsen © 2020