99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Gemengde gevoelens voor Willemsen/Bax na GP Sidecarcross in Estland

De zijspancombinatie Willemsen/Bax blikt met gemengde gevoelens terug op de Grand Prix van Estland. Nadat ze bij de vorige wedstrijd in Letland wel de snelheid hadden maar niet de resultaten behaalden waarop ze hadden gehoopt, waren Daniël en Robbie uiterst gemotiveerd om dit recht te zetten.

Ze begonnen sterk aan het weekend. Het rijden voelde goed op zaterdag en ook de snelheid was aanwezig om mee te kunnen strijden om de podiumplaatsen. Dit lieten ze in de kwalificatieheat door de wedstrijd winnend af te sluiten.

Ook in de eerste manche ging het lekker en wisten ze op een derde plaats over de finish te komen. Echter na de manche werden ze gediskwalificeerd omdat ze na de finish en voordat ze naar de geluidscontrole gingen, hulp van derden hebben gehad. Dit ging erom dat Daniël en Robbie na hun zware inspanning snel wat drinken namen, wat blijkbaar niet is toegestaan en waardoor ze hun zwaar verdiende punten kwijt raakten.

Meer dan gemotiveerd gingen ze in de tweede manche van start. Wederom waren de snelheid en het rijden goed waardoor ze op een vierde plaats over de finish wisten te komen.

Commentaar Daniël Willemsen:”Het positieve is dat de snelheid weer steeds beter wordt en dat we mee kunnen strijden voor de podiumplaatsen. Het is heel zuur wat er na de eerste manche is gebeurd maar we kunnen het niet meer terug draaien. In de tweede manche hebben we ons goed herpakt en zijn we vierde geworden. Het hele team heeft dit weekend weer goed gefunctioneerd en het zijspan heeft het hele weekend geen verkeerde klap gegeven, waar we dan zeer blij mee zijn. Volgend weekend bij de Grand Prix in Lommel gaan we er weer voor.”

 

Foto's: Dries Dewitte

IMG_3723

 

IMG_3771

 

IMG_3629

St. Isidorushoeve zondag 01 maart 2020
Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

Johan de Vries

Beste Daniel, hier heb ik van gedroomd weer ouder...

Gerrit Kranenberg

Hallo Daan, Zien wij "Der K├Ânig von Bessenbach...

Meer berichten
Team Willemsen © 2020