99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Racereport GP's Kivioli,Kegums and Roggenburg

Hallo Noppenfans,

De afgelopen weken hebben we in korte tijd 3 Grand Prix wedstrijden kort achter elkaar gehad, Estland en Letland en afgelopen weekend Zwitserland. De Grand Prix in Estland hadden we zaken goed op orde zowel fysiek en technisch , de tijden in de vrije training waren perfect en zelfs het snelst. In de kwalificatie wedstrijd konden we de koppositie pakken en de overwinning pakken in onze B groep. Het vooruitzicht van dit Estlandse weekend zag er goed uit , en doel was duidelijk het podium te bereiken, dat zou eens tijd worden.

In de vrije training en warm up op zondag morgen heb de knie zodanig geblesseerd dat een podium plek in rook op ging, overstrekt en verdraaid. Met een zalfje en een pilletje konden we er nog een 6e en 7e plek uitpersen, jammer want dit circuit lag ons uitstekend.
In de tussenliggende week heb ik het hospitaal in Tallin ( Estland ) bezocht en daar mijn knie laten behandelen, het advies was om terug naar huis te gaan en mijn vaste arts te bezoeken. We hebben toch besloten om te starten in de Letse GP waar de als 3e kwalificeerden . Zondag 1e manch uitgevallen met defecte ontsteking systeem en besloten om 2e manche niet te starten.

Afgelopen week heb ik dr Norel bezocht in het CWZ Nijmegen en na onderzoek besloten om met spoed de afgescheurde kruisband te reconstueren, mijn knie is ondertussen zo instabiel dat sporten op topniveau nu niet mogelijk is. Sport en dagelijks leven gaat de laatste weken door de knie blessure niet best en jammer genoeg ben ik met het team genoodzaakt om het 2014 sportseizoen te verlaten. AS 10 september staat de OK gepland en herstel tijd zal tot de wintertijd duren.

We houden u op de hoogte !
vriendelijke groet,
Team Willemsen Daniel

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2024