99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Robbie Bax terug aan de zijde van Daniël Willemsen in 2017

Daniël Willemsen heeft voor 2017 een overeenkomst gesloten met Robbie Bax. Daniël en Robbie kennen elkaar goed en hebben in het verleden al vele successen met elkaar weten te boeken.

De laatste keer dat ze samen reden was in 2015. In dit jaar kwamen ze gedurende het seizoen steeds beter in vorm en dit zorgde ervoor dat ze de Grand Prix van Belgie wisten te winnen en regelmatig het podium mochten betreden.

Willemsen kende dit jaar veel pech met zijn bakkenisten en reed dan ook regelmatig met een vreemde bakkenist. Ondanks een hele moeilijke periode in het seizoen wist Willemsen er toch nog een zesde plaats uit te slepen in het wereldkampioenschap.

Voor 2017 hoopt Willemsen op een soepeler seizoen en dat hij weer mee kan gaan strijden voor de podiumplaatsen. ‘’Ik ben blij dat ik volgend jaar weer met Robbie op pad kan. Robbie is een goede bakkenist waarmee ik al vele successen heb weten te behalen. We weten wat we aan elkaar hebben en we gaan deze winter hard werken om zo sterk mogelijk aan de start te komen in 2017,’’ vertelt Daniël Willemsen.

De eerste Grand Prix van 2017 wordt op Paasmaandag 17 april verreden op het circuit van Oldebroek. Dit betekent dat Daniël en Robbie nog zo’n zes maanden de tijd hebben om in topvorm te komen en zich in alle rust kunnen gaan voorbereiden!

 

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

appie looman

hee daniel volgend jaar nog weer onk en wk rijden

henk

hey daniell wanneer zien we je weer op de baan

Meer berichten
Team Willemsen © 2022