99
03
04
05
06
07
08
10
11
12
10

Zijspancombinatie Willemsen/Beunk weer van start in Genk (B)

Zijspancombinatie Willemsen/Beunk zal aankomend weekend terug aan de start staan bij de Belgische Grand Prix Zijspancross in Genk. Drie weken geleden brak Daniel tijdens de Duitse Grand Prix in Schopfheim zijn kaak op acht plaatsen. Dankzij de goede zorgen van de artsen is de tienvoudig wereldkampioen sneller hersteld dan verwacht en heeft groen licht gekregen van de dokter om aankomend weekend terug van start te gaan.

"Het herstel is heel snel gegaan. De dokter heeft uitvoerig naar mijn kaak gekeken en zag dat het sterk genoeg is om weer te gaan rijden. Het is jammer dat het gebeurd is maar we kunnen het niet meer terugdraaien en we gaan nu weer rustig bouwen om terug in vorm te komen": aldus Daniel Willemsen.

De rijder uit Lochem heeft zich voor aankomend weekend geen enkele doelstelling gesteld. Voor hem is het belangrijkste dat hij goed hersteld en dat hij na een aantal weken weer terug op niveau is. "Ik heb in Duitsland een flinke klap gemaakt en uiteraard heb ik door de operatie even rust moeten houden. In het begin van het jaar reden we voor de wereldtitel. Deze doelstelling hebben we nu niet meer omdat we teveel punten hebben verloren. We gaan dit weekend ons best doen en hopelijk kunnen we er een resultaat uit halen waarmee we in de komende weken verder kunnen bouwen".

Door zijn nulscores in Duitsland en Valkenswaard is team Willemsen teruggevallen naar een zevende plaats in de tussenstand.

 

 

Kalender Laatste Resultaten

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

Uitschrijven

Gastenboek

Bart Goossens

Beste Daniel je bent echt een klasse apart in de ...

Tom

Hallo Daniel,

Hopelijk volgend jaar no...

Meer berichten
Team Willemsen © 2021